Hemma

Hej mina vänner!
Nu är jag åter hemma efter min Finlandsresa...hade det jättebra i Finland :)
Igår ställde jag mej på vågen och är nu under 80 kg!!! Yipiii......är så GLAD :))
Har nu sammanlagt gått ner 48,9 kg på 8 månader, det blir ca 33 veckor. 1,4 kg/vecka i snitt!

335484-25

Finland!

I em skall jag ut och åka båt :) och inte en tillstymmelse av storm är det heller...
Jag skall åka helt utan familjen...helt otroligt. Jag åker hem till mina föräldrar i Södra Finland, till en stad som heter Karis (http://www.karis.fi/)
Åker med buss från min hemstad nu på em till huvudstaden Stockholm, till Stadskajen, jag skall åka med Viking line.



Är framme i Åbo imorgon bitti. Därifrån tar jag tåget till Karis, tar ca 1 tim 20 min...sen kommer pappa och hämtar mej vid tåget! Skall bo hos min bror.
På lördagen skall jag gå på 40 års fest, Party party.....
Träffa lite kompisar och bara ha det skönt...Måndag morgon åker jag åter hem och då följer mina föräldrar med mej....Ha det så gott mina bloggvänner så höres vi nästa vecka!

Träna

Måste börja träna inför Tjejmilen....Idag 194 dagar kvar!
Kanske ta och starta Tjejmilen träning.....men frågan är ju om jag endast skall genomföra tjejmilen i ett behaligt tempo...eller orka jogga hela tjejmilen...hmmmm
Jag tror jag skall genomföra nivå 2, försöka jogga igenom tjejmilen...måste ju ha lite utmaning också, frågan är bara om mitt knä håller att jogga, men det är ju bara att träna och hopaps att knät håller.
Jag kommer givetvis håller er mina bloggvänner uppdaterade vecka för vecka... Jag kommer att starta träningen vecka 11, jag återkommer med information om min träning...detta kommer bli kul, hoppas jag


Framsteg

Hej min bloggvänner!
Ett tag sedan jag skrev om mina vikt framsteg nu....har egentligen inte hänt så mycket med min vikt sedan jag sist skrev, tror jag...minns inte riktig vad och när jag sist skrev nåt.
Nåja...har nu i alla fall gått ner 47,1 kg sedan 18 juni 2007...är ju faktiskt en hel del! Fattar inte riktigt det själv heller...men visst har jag blivit snygg...*s*
Köpt en hel del kläder den sista tiden, inga dyra kläder, men kan ju inte heller gå i mina gamla, ser ju ut som säck på mej då!
Köpte faktisk ett par Lewis jeans på Tradera, fick hem dem igår och de passade perfekt, är så glad.....första gången på mina 39 år som jag har ett par Lewis jeans! Helt otroligt, eller hur?

Har ju varit förkyld så jag har inte riktigt tränat som jag borde, men i onsdags var jag ut på en promenad och igår torsdags var jag på badhuset och tog några simlängder...det var riktigt skönt...
Nu jobbar jag inatt och nästa natt....så i helgen blir det promenader....hoppas bara det fina vårvädret fortsätter!


Happy Valentines Day!



Ha en riktigt mysig och kärleksfull vän dag mina alla bloggvänner!

Kram

Viktklubben

Vi är några som träffas 1:a onsdagen i varje månad i viktklubben i Nyköping.
Ni som funderar på eller redan har viktopererat er är  varmt välkomna till oss på viktklubben.
Vi samlas i Nyköping och samtalar om våra upplevelser och svarar gärna på dina ev. frågor

och funderingar.

?!Det finns inga dumma frågor!?


Nu har vi även startat en blogg :)

Titta in där!

www.viktklubben.blogg.se


ny vecka med nya utmaningar

Det kliar i kroppen att få träna...men har ej kunnat göra något, i fredagsmorse då jag vaknade var jag kronförkyld, sen varit sängliggandes fredag och lördag, nu är jag dock på bättringsvägen, tror jag i alla fall...men fortfarande snorig, ont i huvudet och sjuka/svidande ögon..inte alls kul att åka på förkylning, men vad göra dåd en bara hoppar in i systemet!



Att träna med en infektion i kroppen är en styggelse!!!
I bästa fall förstör man bara en hel del av de framsteg man gjort tidigare, i sämsta fall hamnar du på hjärtintensiven med endokardit och ett flera månader långt träningsuppehåll. Vänta ut din infektion ordentligt, om inte annat av hänsyn till alla andra inne på gymmet eller i gruppträningslokalen.

Det finns en stor skillnad mellan vanlig bondförkylning och andra infektioner: vanlig bondförkylning är en virustyp som mycket sällan sätter sig på hjärtmuskeln. Vanlig bondförkylning ger sällan feber. Oftast är symtomen begränsade till snuva, hosta, nysningar och ont i halsen. Då verkar det ju som om svar nummer två, "så länge du inte har feber så är det okej" har rätt?

Nja. Även om vanlig förkylning sällan ger feber så kan den ge ont i halsen. Infektioner i övre luftvägarna, vilket halsont är symtom på, sätter sig lättare på hjärtmuskeln än andra typer av infektioner.



Jag vill ju så gärna träna, men får vänta med det ett tag...men simma måste jag ju kunna...eller?


Mitt nya...

Har suttit o kollat runt...på olika frisyrer och hårfärger, skulle gentligen vilja göra en hårförlängning, men det är såååå dyrt! Så jag får bara vänta att mitt egna hår växer ut...*suck*
Tittade runt o hittade hur jag vill att mitt hår skall se ut...men dit är lång väg och det är bara tt ha tålamod och stå ut med väntan o rivande i håret och kanske tro att håret töjs ut....
Så här vill jag ha mitt hår...


Och så har jag tittat runt och vill ju göra nåt med min färg i håret också...hittade vad jag vill ha för färg...nåt i den stilen skall det se ut:



Detta bli väl fint...

Byggare och sköterskor hetast i sängen


(Så svarade SN:s läsare på test om fördomar)


Mäklare är opålitliga och kör senaste BMW:n medan präster och poliser slappar på jobbet. Jurister är överlägsna och frisörer har roligast på jobbet.

Trevligaste grannen, däremot är sjuksköterskan och byggnadsarbetaren är mest praktisk att ha i bekantskapskretsen.

De flesta män vill gifta sig med sjuksköterskor samt ha dem som älskarinnor. Och kvinnorna väljer byggnadsarbetare i båda fallen. Andra som är populära att gifta sig med (hos båda könen) är jurister, journalister och lärare.
Präster och psykologer väljs ut som de yrkesgrupper flest vill föra ett djupt samtal med. Och roligast på jobbet har frisörer och journalister.


Populärast som äkta make/maka:
Bland män: sjuksköterska 36%\!q ,jurist 17,5%, lärare 12%, journalist 8,5%, mäklare 8%, psykolog 5,5%, polis 4,5%, frisör 4%, byggnadsarbetare 2,5% och präst 1,5%.
Bland kvinnor: byggnadsarbetare 29%, jurist 18,5%, journalist 13,5%, polis 10%, lärare 9%, mäklare och psykolog på vardera 7%, sjuksköterska 4%, präst 1,5% och frisör 0,5%.


RSS 2.0