Loppis

Hela morgonen från klockan 8 har jag sutti vid datorn o pluggat...sen ringde en kompis vid halv 11 och undrade om jag ville följa med på loppis, javisst...det var jättelänge sen jag varit på loppis. Jag hittade julklappar till barnen, kanske man detta år börjar lite tidigare att handla julklappar.


Kom hem vid 12-tiden, sen fixa lite käk och sen iväg till "jobbet"/Praktiken.....


Min resa....

I slutet av förra året (2006) bestämde jag mej för att göra en viktop, dvs en Gastric Bypass. Jag var vår Vårdcentralen och en remiss skrevs till Kirurgen, dit jag fick komma i januari i år, jag kom i kö för op, men det kunde ta nästan upp till 1 år innan jag skulle få op, då jag bestämmer mej för nåt vill jag helst få det gjort igår.....Men jag var på dem hela tiden, ringde och tjatade, skrev brev om att jag skulle studera nu på hösten, men icke sa nicke fick jag någon förtur heller....då började jag ringa runt till sjukhus i Stockholm, på Ersta sa de att de kunde operera mej i juni. Jag ringde tillbaks till mitt sjukhus och sa att jag ville att remissen skulle skickas till Ersta...optid fick jag sen 18/6...men med lite strul på vägen...*s*...allt kan ju inte gå smidigt heller!
Remissen kom inte fram....pratade med min chef och hon sa att det inte är första gången en remiss kommer bort och att jag skulle kontakta patientnämnden och så gjorde jag också, så remissen skickades igen och denna gång kom den fram.....

Innan operationen var jag o träffade obesitassjuksköterskan, dietist, kirurgen som skulle operera mej,narkosen samt en massa blodprov....sen var det bara att vänta....17/6 åkte jag in, dagen innan och jag var väl lite nervös, men den nervositeten försvann ganska fort.
På måndagmorgonen rullades jag in på operationen, 1:a patienten. Fick lite läkemedel och efter en stund så sov jag....Detta är början på mitt nya liv!


Segt idag

Idag har det verkligen varit segt, gick av natten imorse.
Tänkte att jag skulle kanske ta och unna mej något då jag varit så duktig och gått ner i vikt. Så jag tog telefonen och ringde till Må Gott, bokade tid för Stenmassage i 45 min....om 1 månad...längtar redan dit.

Stenmassage:
En behandling för totalt kroppsligt välbefinnande. En upplevelse utöver det vanliga.

De Heta Stenarna stimulerar energi meridianerna och återställer balansen i kroppen.

Tänk att man måste först göra något, som i mitt fall gå ner i vikt för att kunna unna sig något, varför skall det vara så??? Med andra ord är det en belöning, eller?

Spa på Öland - Hotel Skansen

Lite roligt

Enkelt sätt att förstora brösten


En man hade tröttnat på att hans hustru hela tiden frågade om hur hon såg ut. Att han hade köpt en helkroppsspegel till henne hjälpte inte. En dag när hon stod och betraktade sig själv, började hon beklaga sig över att hennes bröst var för små.

Mannen kom då med ett förslag. - "Om du tar lite toalettpapper och gnider det mellan dina bröst en gång om dagen så ska du nog se att dina bröst kommer att bli större".

Villig att pröva vad som helst för sitt utseendes skull, hämtade kvinnan en bit papper och började gnida.

- "Hur lång tid tar det här innan det börjar verka?" frågade kvinnan.

- "Dom kommer att bli större inom ett par år" svarade mannen.

Kvinnan slutade sin behandling och frågade: - "Varför skulle mina bröst bli större efter ett par år bara för att jag gnider toapapper mellan dom?"

Mannen ryckte på axlarna och log. - "Varför inte? Har det funkat på ditt arsle så funkar det väl på brösten."

Mannen överlevde. Med hård träning och sjukgymnastik kommer han kanske t.o.m att kunna gå igen.


Gäääsp......

Hej! Detta är mitt första inlägg på min egna blogg....min handledare har fixat min blogg, visst är hon duktig.....Hon är även en duktig handledare.

Jag har ju aldrig skrivit på en blogg så jag är lite rostig på denna plan, men det skall väl funka efter ett tag....lite väl sent är klockan också, så hjärnan fungerar inte heller som den ska.

Skall bli skönt att få komma hem till sängen om några timmar, men först skall jag köra bil i ca 50 minuter, på med AC:n i  samt stereon på högsta volym med finsk hårdrock, det gillar jag , MYCKET!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0