Kyckling med soltorkade tomater och svarta oliver
4 kycklinfileér
salt, peppar
1 msk olja eller flytande margarin
1 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
6 soltorkade tomater i strimlor
1/2 tsk torkad rosmarin
1/2 tsk samal oelek
10 urkärnade svarta oliver
5 färska basilikablad
Blötlägg de soltorkade tomaterna i vatten ca 20 minuter.
Hetta upp oljan i en stekpanna med lock.
Krydda fileérna med salt och peppar och bryn dem fint. Häll på vatten, grädde
och kycklingfond. Tillsätt de strimlade tomaterna, rosmarin och sambal oelek
och låt puttra på svag värme under lock ca 15 minuter.
Rör i skivade oliver och hackade basilikablad. Servera med kokt ris eller pasta.
salt, peppar
1 msk olja eller flytande margarin
1 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
6 soltorkade tomater i strimlor
1/2 tsk torkad rosmarin
1/2 tsk samal oelek
10 urkärnade svarta oliver
5 färska basilikablad
Blötlägg de soltorkade tomaterna i vatten ca 20 minuter.
Hetta upp oljan i en stekpanna med lock.
Krydda fileérna med salt och peppar och bryn dem fint. Häll på vatten, grädde
och kycklingfond. Tillsätt de strimlade tomaterna, rosmarin och sambal oelek
och låt puttra på svag värme under lock ca 15 minuter.
Rör i skivade oliver och hackade basilikablad. Servera med kokt ris eller pasta.
Kommentarer
Postat av: Jada
Det receptet ska jag prova, låter väldigt gott!
Postat av: Jada
Förresten, du var skitsnygg i håret!
Postat av: anncka till Jada
Tackar så jättemycket!
Postat av: Ulla
Receptet är kopierat och lagt i Mina recept.
Trackback